Från vårt fältkök kan vi erbjuda en rad norrländska specialiteter. Vi förbereder och transporterar all vår mat från miljögodkända storkök och gör sista tillagningen på Muurikkahällar, kokeldar eller grillar.
i polar-pita med hemgjord vitlöksdressing eller kantarellsås.
120 kr (halv portion 70 kr)
Rödvinsgryta på älg
med kantareller, lök och kokt potatis
145 kr
Rödingsoppa
med juliennegrönsaker
135 kr (halv portion 85 kr)
Kantarellsoppa
med suovasflingor
135 kr (halv portion 85 kr)
Ripsoppa
med ripköttsbitar
155 kr (halv portion 100 kr)
Renköttsoppa
med rotsaker
135 kr (halv portion 85 kr)
Tunnbrödsrulle
med rökt renstek, eller rökt sik, eller rökt Lax
Till alla soppor serveras varmt bröd med Västerbottensost
Grillad älgentrecote
med bakad potatis
195 kr
Bakat reninnanlår
med wokade mandelpotatishalvor
225 kr
Buljongkokt renfilé
med rotsakspytt
265 kr
Älgtjälaknöl
med potatisgratäng/Västerbottensost och lingonchutney.
175 kr
Röding i foliepaket
med mandelpotatismos
210 kr
Norrlandspanna
med suovas, renskav, kantareller, haricots verts, klyftpotatis.
185 kr
Choklad och mandeltårta
med lättvispad apelsingrädde
65 kr
Hjortronpannacotta
65 kr
Norrlandsbuffé
Rökt laxpaj med hjortron-creme fraiche, sikröra, rökt renbog från Ammarnäs, tunnbrödsrulle med rökt renstek och pepparrotscreme, tjälknöl på älg, nywokad suovas av ren, lingonchutney, kantarellsås, potatis- & rotsaksgratäng med WB-ost, grönsallad, småbränna tunnbröd, hjortronpanacotta, nykokt kaffe över öppen eld.